Araştırmanın Sunulması için Etkin Grafikler Nasıl Hazırlanır Eğitim Toplantısı

Değerli Araştırmacılarımız,

Günümüz bilim dünyası ve iş dünyasında verilerin aktarımı, proje fikirlerinin kurgulanması ve projelerin aktarılmasında grafik tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Şekiller üzerinden bilgi aktarımı ve fikirlerin sunulması daha etkili olmaktadır.

Bu bağlamda, özellikle genç araştırıcıların Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin bu yöntemleri öğrenmesi ve bu konuda fikir edinebilmesi için 21 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 10:00-11:00 arasında Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Salon 2A ve 2B’de Jernej Zupanc, PhD tarafından ücretsiz olarak “Araştırmanın Sunulması için Etkin Grafikler Nasıl Hazırlanır” başlıklı kısa bir eğitim toplantısı düzenlenmiştir. Özellikle Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi alan Enstitülerimizde Kayıtlı doktora öğrencilerinin katılımı önem arz etmektedir.

Tüm Araştırmacılarımıza duyurulur.

11/05/2015