Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında Faaliyette Bulunan Araştırmacılarımızın Yapacakları Çalışma İçin Etik Kurul Onayı Alması Hakkında Karar

Değerli Araştırmacımız,

BAP birimince verilen proje desteklerine başvuru süreçlerinde Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında faaliyette bulunan araştırmacılarımızın yapacakları çalışma için etik kurul onayının alınmış olması koşulu BAP Komisyonunun 10 Mart 2014 tarih ve 3 numaralı toplantısında kabul edilmiş bulunmaktadır. Bu alanda faaliyet gösterecek olan araştırmacılarımızın üniversitemizde faaliyet gösteren tüm etik kurulların bir arada yer aldığı http://etikkurul.istanbul.edu.tr/ adresinden “İstanbul Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Etik Kurulu”na ulaşarak başvurularını yapabilirler. BAP birimince bu alandaki projelerin incelemeye alınabilmesi için gerekli etik kurul onaylarının başvuru aşamasında alınmış olması zorunludur.

Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

BAP Koordinatörlüğü

08/04/2014